Afscheid en vakantie!

Wat is het een aparte ervaring….wel een schooljaar afronden, maar geen nieuw schooljaar voorbereiden. De realiteit van de laatste weken op school voor ons allebei. Al was de drukte er niet minder om…. 😊. Het werk moest overgedragen worden en in die laatste week volgde afscheid. En dat is dan best definitief. We deden het werk op school graag en ook al staat er iets nieuws op ons te wachten, dat neemt niet weg dat dit afscheid nemen ook wel pijn doet! We zijn dankbaar voor de mooie afscheidswoorden/cadeaus/kaarten/bloemen enz. die we kregen. Het is fijn om de waardering zo te merken!
Het ‘zendingsmaatjesfoldertje’ was inmiddels ook gedrukt, dus dat hebben we op de scholen nog kunnen uitdelen. We hopen dat het meeleven en vooral het meebidden, ook al werken we niet meer op school, mag blijven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En toen…was het tijd voor even vakantie….De laatste schoolweken waren druk tot het laatste moment en de oriëntatiereis naar de Filipijnen en de opleiding in Engeland komen snel dichterbij. Om nog even alles ‘los’ te laten, zijn we twee weken op kampeervakantie naar Slowakije geweest….even nog op ‘pauze’… en op een plaats zonder Wifi, lekker in de natuur en mooi weer, was dat echt even heerlijk!

Nu even een weekje Nederland…met ook prachtig weer! En al zijn er dan weer de druktes (allerlei formulieren invullen, wasjes draaien, voorbereiden voor de Filipijnen), aan het eind van de middag kunnen we lekker nog even de dijk oversteken om in de zee af te koelen!
Aanstaande dinsdag 16 augustus vliegen we vanaf Brussel naar de andere kant van de wereld… Dat is best spannend, zo’n eerste kennismaking, maar we zien er ook naar uit!

Familie Jansen

Wij zijn William en Monica Jansen. Samen met ons zoontje Misha zijn wij maart 2023 uitgezonden naar de Filipijnen.

JEUGDWERKERS OP DE FILIPIJNEN
Blogberichten

Wilt u ons helpen?

Om ons werk mogelijk te maken zijn we afhankelijk van giften. We waarderen daarom jullie giften enorm!