Meebidden

Verder, broeders, bid voor ons dat het Woord van de Heere zijn loop mag hebben en verheerlijkt mag worden” 2 Thessalonicenzen 3:1

In navolging van Paulus, de grote zendeling, die vroeg om voor hem te bidden, willen wij dat ook doen. De weg die we gaan zullen, zal geen effen weg zijn en in alles zijn we afhankelijk van God. Daarom is gebed zo nodig. We geloven dat er niets krachtiger is dan gebed.
We willen daarom vragen: bidden en danken jullie met ons mee?

Meeleven

U kunt met ons meeleven door middel van het volgen van de nieuwsberichten en blogs op deze website. Verder kunt u abonneren op onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook en Instagram. Nu we op de Filipijnen wonen, vinden we het ook erg fijn om wat van u te horen en zo meeleven te kunnen ervaren!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meegeven

Om ons werk mogelijk te maken zijn we afhankelijk van giften. We waarderen daarom jullie giften enorm! De GZB is ANBI geregistreerd waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB met als omschrijving “TFC William en Monica projectnummer PH1.321”

Maandelijkse gift via Zendingsmaatje

Je kunt ons als Zendingsmaatje periodiek steunen, waarmee je ons helpt om ons te werk te kunnen doen, maar ook in de toekomst te kunnen blijven doen door je structurele bijdrage per maand, per kwartaal of per jaar. Kies onderstaande knop ‘Wordt Zendingsmaatje’, vul je gegevens in en kies bij ‘ik geef aan’ voor ‘William en Monica Jansen’.

Let op: Vergeet niet om het vinkje ‘Ik meld mij aan via de TFC’ aan te zetten.

Via Tikkie

Doneer eenvoudig en snel via Tikkie door de QR code hieronder te scannen of via de knop, we waarderen je éénmalige gift! Structurele en blijvende hulp en giften maken echter ons werk op een blijvende manier mogelijk, daarom vragen we je: wil je ons ‘Zendingsmaatje’ worden? En op die manier ons blijvend helpen!

Zakelijke gift

Ook vanuit uw bedrijf kunt u ons steunen, door de ANBI registratie van de GZB zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. We zouden het zeer waarderen als u met uw bedrijf ons periodiek en dus op een blijvende manier zou willen steunen door elke maand/kwartaal/jaar te geven! Éénmalige giften zijn natuurlijk ook welkom!

Deze giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB met als omschrijving “TFC William en Monica projectnummer PH1.321”

Blogberichten

Wilt u ons helpen?

Om ons werk mogelijk te maken zijn we afhankelijk van giften. We waarderen daarom jullie giften enorm!