Op reis naar…. de Filipijnen en Engeland…

Sinds kort weten we dat er twee ‘reizen’ binnenkort op het programma staan: een oriëntatiereis naar de Filipijnen in augustus en de opleiding En Route in Engeland vanaf september. Dat vraagt op dit moment nu wel even de meeste aandacht en voorbereiding.

 

Oriëntatiereis Filipijnen

We zijn blij dat we de gelegenheid hebben om een oriëntatiereis naar de Filipijnen te maken! Half augustus hopen we voor ongeveer drie weken naar de Filipijnen te vertrekken. We zullen Manilla bezoeken, mensen spreken waarmee we zullen gaan samenwerken, oriënteren op huisvesting en op scholing voor Misha en ook een bezoek brengen aan het eiland Samar/Leyte. Kortom…genoeg om deze weken te vullen!

 

Misha: “Kijk es mam, wat ik heb gemaakt….!”

 

Opleiding En Route op All Nations in Engeland

Twee weekjes nadat we weer op Nederlandse bodem zijn geland zullen we in de week van 22 september weer vertrekken. En nu iets minder ver: Engeland. In Engeland zullen we op All Nations Christian College de opleiding En Route gaan volgen. Dat betekent dat we 10 weken lang dagelijks les zullen krijgen over onderwerpen als: missiologie, de Bijbel en zending, cultuur en religie, communicatie, integreren in andere culturen enz.

 

Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat je met heel veel praktische dingen bezig bent. Tegelijk willen we niet uit het oog verliezen waarvoor je het allemaal doet: werkzaam zijn in Gods wereldwijde koninkrijk!

 

Familie Jansen

Wij zijn William en Monica Jansen. Samen met ons zoontje Misha zijn wij maart 2023 uitgezonden naar de Filipijnen.

JEUGDWERKERS OP DE FILIPIJNEN
Blogberichten

Wilt u ons helpen?

Om ons werk mogelijk te maken zijn we afhankelijk van giften. We waarderen daarom jullie giften enorm!