Voorbereidingen!

En…is het druk met de voorbereidingen? Een vraag die we de laatste tijd vaak te horen krijgen. En inderdaad, het is druk met de voorbereidingen. Maar dat niet alleen. Per 1 september komen we in dienst bij de GZB. Dat betekent dus ook dat we nu allebei volop onze banen in het onderwijs aan het afronden zijn. Afronden, overdragen en voorbereiden (en tussendoor alvast wat in en rondom het huis opruimen 😊). Dat is dus een beetje hoe je onze dagen kan samenvatten. En dat is druk. Maar tegelijkertijd is het ook mooi. Want nu zijn we ook echt concreet bezig om ons voor te bereiden op het werk straks in de Filipijnen en dat is ook iets om naar uit te zien!

 

De afgelopen weken zijn we bezig geweest om een TFC te vormen. Wat waren we blij en dankbaar dat dit heel snel is gelukt en dat er zoveel bereidwilligheid in de gemeente was om deze taken op zich te nemen. Inmiddels hebben we de eerste kennismakingsvergadering gehad en het was naast gezellig ook goed om elkaar zo beter te leren kennen!

 

En Misha…? Op zijn tijd en tempo bereiden we ook hem voor. Hij kan jullie in ieder geval al vertellen waar de Filipijnen liggen…😊.

 

Familie Jansen

Wij zijn William en Monica Jansen. Samen met ons zoontje Misha zijn wij maart 2023 uitgezonden naar de Filipijnen.

JEUGDWERKERS OP DE FILIPIJNEN
Blogberichten

Wilt u ons helpen?

Om ons werk mogelijk te maken zijn we afhankelijk van giften. We waarderen daarom jullie giften enorm!